divendres, 15 d’abril del 2011

JOC DE L'AIGUA AMB EL LIMONIUM


Joc de l'aigua

El dimecres vam jugar amb una noia que es deia Mònica al joc de l'aigua i vam jugar tota la classe, es tractava de que érem uns rius i teníem que arribar al mar i quan tiraven un dau gran passava que el quatre era un u, el cinc era un dos, i el sis un tres i anàvem caient a caselles cadascuna amb una activitat diferent per exemple l' ajuntament del color que eres la depuradora i en una casella de tres que tenia el dibuix de una maquina paperera, una tèrmica i l'altre nuclear. En la casella de l'ajuntament es tenia que escollir cinc bens per la ciutat, en la depuradora et canviaven les gotes brutes per netes (us ho explicaré després) i en la casella de tres: et canviaves les gotes netes per brutes. De pen de quina casella queies et donaven més brutes que netes.També hi havien gotes dolentes contaminades i netes i al mar i tenies que arribar amb el màxim de gotes possibles.


8 comentaris:

  1. El joc va ser divertit, va vindre una professora que ens va portar un mural que es deia: L'aigua que no es veu.
    Vam apendre que no es tenia que malgastar l'aigua,que es podia perdre i el seu recorregut.

    ResponElimina
  2. EL JOC VA SER DIVERTIT, VA VINDRE UNA NOIA QUE ES DEIA MÒNICA I ENS VA PORTAR UN MURAL QUE ES DIU :

    L'AIGUA QUE NO ES VEU!!!

    ResponElimina
  3. Mercè

    El joc hem va agradar molt per qué hi havia caselles i tenies de tirar un dau i depen del numero de gotes que tenies li avies de donar o te'n donen de brutes.

    ResponElimina
  4. EL JOC VA SER MOLT DIVERTIT,VA VINDRE UNA NOIA QUE ÉS DIU MÒNICA,VA PORTAR UN TAULELL QUE ERA MOLT GRAN PER JUGAR VA VALER LA PENA. A DEMÉS ENS VA PORTAR UN PÒSTER PER LA CLASSE QUE DIU:

    L'AIGUA QUE NO ES VEU!!!!

    ResponElimina
  5. El dimecres va venir una noia que es deia Mónica a fer-nos un joc de l'aigua. Va portar un taulell gegant i un dau tou, hi ha cada casella teniem que fer alguna cosa, que a vegades guanyavem gotes netes o brutes, i a vegades las perdies, o s'ens embrutaben les gotes.
    Vam aprendre molt i va ser una mica divertit.
    Llastima que fossim el grup més contaminat

    ResponElimina
  6. El joc de limonium tractava del recorregut d'un rierol des de que es crea amb pluja o neu fins que arriba al mar, passant per presses, pobles, afluents, fàbriques, perdent gotes d'aigua i embrutant-les.

    ResponElimina
  7. m'ha agradat molt peró al final era aborrit peró en si ha sigut divertit.

    ResponElimina
  8. m' ha agradat molt el joc de l`aigua ha sigut molt divertit al principi pensaba que era aborrit pero poc a poc em va començar a agradar.

    ResponElimina